SPACEAD

Alla inlägg under juli 2010

Av Maja Svensson Sjöqvist - 11 juli 2010 15:07

  



bilden är från solnedgången jag & bea upplevde tillsammand! uuu så mysigt! ;)

idag blev det östra stranden, vart & köpt nya skor och så också! orkade inte ligga mycket idag och pressa, för det va så sjuuuuukt varmt!!  så drog till Max och käka med nina & lojsan! eller jag åt inte, gillar ju inte max, men tog favorit cola (L) 
nu har jag precis duschat och ska smörja in mig med after sun för att jag har bränt mig på ryggen, samtidigt ser vi på KARLSSON PÅ TAGET, nicccccce!

ikväll åker Helen & syrran hem till Oslo! :( ssaaaad fajz!

hörs !!


Av Maja Svensson Sjöqvist - 10 juli 2010 19:38

Tylösand idag igen! helt sinnessjukt härligt ju! härliga människor, härlig sol, härlig after beach, hääääärligt bränna, kan det bli bättre? =) wooooooonderfuuuuuuuuul! =D

bränt upp mina axlar/rygg lite mer idag, men det gör inget, för då vet jag att jag kommer bli brun! =D alla är blekfisar ifall man jämför med mig =D hähä!
har badat mycket i dag i havet faktiskt, mer än fem minutttttttttter!! ;D haha, det var jätte härligt i havet!! :D



men men, imorgon blir det the same as allways, tylösand med öööös! 
längtar redan! sköööönt!


 

simon & jacob, vilka stoooooollllllar =)

  

Av Maja Svensson Sjöqvist - 9 juli 2010 22:26

ja imorse åkte ju bea hem!! :( saknar henne redan & det är jätte tomt utan den tjejen!!  men åkte iallafall till Tylösand med mamma,syster,kusinerna och moster! vi låg och solade hela dagen och badade i havet gjorde vi också!! :) Sen va det ju After Beachen som vanligt, det va sjuuuuuukt jäävla mycket folk där idag! och fyfan vilken fest det var, helt sinnessjukt roligt!! :) nej har vi grillat och kollat film och haft det allmänt trevligt! :) jätte kul faktiskt!! =) 


imorgon ska vi till Tylösand såklart och sen minigolf eller nått i den stilen! :) After Beachen är såklart på schemat varje dag framöver! :) 

blir nog lite stan imorgon också! Får se ifall jag hittar något roligt, vill ha en ny sommar klänning eller nya skor, men har iallafall ett måste på köplistan, det är en KEPS!!!  min är ju borta sen länge, så måste ha en nyyyyyyyyy!! =D så det ska jag iallafall köpa! :) 



men men, nu ska jag fortsätta se på film och det! :) ni får ha det bra så hörs vi !! :) 


pussssss! 


  

idag vid havet, helt underbart! 

Av Maja Svensson Sjöqvist - 9 juli 2010 10:49

För ca en timme sedan åkte bea hem, hon blev hämtat utav sin moster!  Så det är redan jätte tomt =(! Igår så var vi på After Beachen igen, jätte trevligt, även fast det regnade lite, fast då så kom Gunnel med sin "SOL-DANS" så klarnade det faktiskt upp! ^^ Sen åkte vi hem med buss och så bytte vi om sen tog vi våra mountain-bikes in till stan! där så käkade vi på Macdonalds! Sen gick vi och köpte bio biljetter! till Shrek! det var då en timme kvar tills bion börja, ja vi hade ju en timmes gratis bowling kvar så vi gick och bowlade i en väntan! :) jag vann IGEN ;) 


efter det så gick vi tillbaka till Röda Kvarn och kollade på Shrek, den var faktiskt bra! men skulle va grymmare i 3D! :p men vad gör man? det va skit trevligt iallafall, men när den var slut, ja då smet vi in på filmen Robin Hood, vi skulle ju överraska Jacob & Simon och Deras två kompisar som jag inte kommer ihåg namnet på xD så vi satte oss jämt innanför, så skulle jag kika efter, ja men vilken tur, de satt ju raden framför oss bara xD haha! perfekt ;)  så vi fick se ca 1,5 timme på den filmen med! :) TA TVÅ BETALA FÖR EN! ;) 


men efter det så kom det en kille som inte var min stil för fem öre, han skulle tydligen ragga på mig, haha han va ju inte blyg om så att säga. för jag fick nummer och visa sig att han är 8 år äldre än mig, och ja inte min grabb ifall man säger så  x) 


och igår kom ju även min moster, två kusiner och syster hit till Halmstad, så de va redan i sängen när jag & bea kom hem!


men men, nu idag ska vi iallafall åka iväg till Tylösand och sola&bada, se på After Beachen! :) ska bli huuuuuur skönt som helst!  Jissaness! ^^ 

Hoppas jag får en bra tid nu med moster o co! ;) 


nu orkar jag verkligen inte skriva mer! vi får höras senare, har mobilen med mig! 0706274826 (mp) hööööööörs vännen!


  

Av Maja Svensson Sjöqvist - 8 juli 2010 04:18

fyfan, så här roligt som jag hade ikväll. så kul har jag fan inte haft på riktigt länge!! tack bea, simon och jacob för en sån jäkla trevlig ikväll! ^^ tog oss ett riktigt bra tag att komma hem från tylösand iallafall! och jag tog mig ett kväll dopp nyss också! nicenice! imorgon blir det samma visa, glassa på tylösand och sen after beach och sen blir det att bara ha kul med bowling och kanske lite paintball? :) NICE


nej jag kan inte beskriva hur mycket jag har skrattat idag, jisses! brist på luft! 

bilder kommmer jag lovaaaaaar! men kan endast tacka bea, simon & jacob för världens roligaste cykeltur från tylösand till söder! jissaness! kan inte ens sluta skratta nu, bara av att jag tänker på er, goa gubbar det där!! :) 


naken bad blev ju också som sagt, nice som fan! :)


herrrå.


längtar till imorgon då det blir meeeeeeeeeer skratt och bränna!:)

Av Maja Svensson Sjöqvist - 7 juli 2010 01:20


haft världens roligaste kväll med bea :) bowlat,kööpt lassvis med goooodis, träffat holländare, träffat en snobb från sthlm, sötte i en busskur och åte godis, träffat några sköna grabbar! :) dagen & kvällen hade minst sagt MYCKET attt bjuda på för en gång skull! :D '

imorgon ska vi till tylösand och glassa, sen på kvällen blir det grillning med de sköna snubbarna! :D hehe 

puss


Av Maja Svensson Sjöqvist - 5 juli 2010 22:06

ja idag har jag & cornelia legat och kollat på film hela dagen, vi såg på " livet enligt Rosa " såg även "Rosa The Movie" Gud vad jag grät. Ville är så himla snygg! :D 

Senare gjorde jag mig iordning för vi skulle åka till Tylösand och käka på restaurang, det var jag, mamma, cornelia, lasse, gunnel, gunilla och britt-marie! Det vad jätte trevligt =) Sen gick jag och cornelia och titta en sväng vid havet och tog lite bilder, sen åkte de andra bil hem medans jag och cornelia tog bussen =) så gick vi från stan hem, var skönt att gå =) nu sitter vi här och ska se på filmer som jag har laddat under dagen :) vart de andra är, ja det vet vi inte ännu! :) det har varit jätte varmt dag, fast mulet.


imorgon kommer ju bea hit till Halmstad och ska umgås med mig i några dagar, det ska bli huuuuur kul som helst! verkligen!! =D saknar den tjejen som bara den! :)  hoppas att vädret blir bättre bara! =) så vi kan åka till havet och sola & bada :D 


men jaja, nu ska vi iallafall se på filmer och ta det lugnt! :) vi får höras imorgon! :) PUSS



   Tylösand, vid Per Gessle Hotellet! :)

Av Maja Svensson Sjöqvist - 5 juli 2010 00:05

ja igår blev det ju inte som vi hade tänkt oss med att äta ute, när vi skulle sätta oss och äta så stängde de, så vi fick ta med oss maten hem och sätta oss i trädgården.. men men, det va ju dock mysigt så det gjorde ingenting! 

idag har jag bara legat och kollat film hela dagen, satt ju ute också med datan och tittade på bra filmer jag laddat, så nu har jag inga kvar har ju sett alla typ 4 gånger om, men nu laddar jag iallafall på med nya filmer som jag ska se! =) imorgon så hoppas jag på bättre väder! så jag kan sola! inte kul när det är mulet ute =( jaja, nu ska jag gå ut på en cigarett innan jag ska försöka sova. ha det fint ! hörs imorgon! :) puss


   cornelia tog en bild på mig igår när vi hade det trevligt! hehe :D wiiihoo maaaaaajsaaaaaaan

Ovido - Quiz & Flashcards