SPACEAD

Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Maja Svensson Sjöqvist - 16 juli 2010 23:14

vi lägger av nu! ditt beteende är oacceptabelt,

 

jag ska säga dig en sak; man är fortfarande TVÅ om att bråka, och det är fan inte bara jag som gör fel. det ska du ha klart för dig.

 over and out!


  

Av Maja Svensson Sjöqvist - 16 juli 2010 16:28

fredagen började med att jag blir väckt halv 10 av moster&mamma, gick upp och åt frukost. mamma&lasse drog iväg på begravning medans jag och moster och lojsan åkte till brottet för att lägga oss och sola & även bada. så vi har varit vid brottet hela dagen idag. jätte skönt. har badat mer än vanligt, skit härligt! pool med saltvatten som jag har nämt i ett tidigare inlägg ifall jag inte minns fel! :) nu har jag duschat och sitter nu utslagen i soffan med saltkråkan på tv;n! hur skönt skratt har inte skrållan då? :) haha jag vill ju bara ha den ungen! :) 

ja ikväll blir det att ta det lugnt med tacos! ska kanske köra. för det blev ju ingenting igår som de var planerat. GRRR! så hoppas på det ikväll. men ska väl inte ha för stora förhoppningar nu... så jag inte blir lika besviken som igår! men men, imorgon åker vi alla(mamma, lasse, moster, kusin &jag) till stugan i Åhus/Yngsjö! Ska bli jätte trevligt, vet inte ifall det blir så att Elin kommer med, för hon ska hålla på med körkortet, och jag anser faktiskt att det är viktigare!! Men hennes bror Ola kommer nog några dagar :) Ska bli skit kul :) Men nu ska jag se färdigt på saltkråkan och ta det lugnt, jag är ju somsagt heeeelt utslagen efter många timmar i solen.. vi hörs senare eller imorgon, 


pusshej! :) 


Skrållan "- ADJÖ DÅ MIN LILLA BEBIS!"



  

Ovido - Quiz & Flashcards