SPACEAD

Alla inlägg den 24 juli 2010

Av Maja Svensson Sjöqvist - 24 juli 2010 18:34

Är så grooovt trött idag. Har vart på lite äventyr med mami&lasse idag, de väckte mig vid cirkus 12, och så drog vi iväg. De har vart inne på typ 5-6 stycker loppisar och kollat.. Skit drygt, men jäklar vad folk har grejer.  Fick ju se massa skogar och sånt.... (Kul!) -.- NOT!


Även träffat en kändis get!!  




Nemo!


Hans mamma blev styckad av någon sjuk jävel, han stycka get mamman totalt och tog med sig köttet hem. Polisen hittade get köttet hos honom, men kunde inte binda honom till detta brott... Hur sjuk får man vara på en skala?

Han borde ju straffas, och hur fan kan man inte binda honom till detta när de hittat get bitar hemma hos honom?!?!

Finns ju fan folk till allt.. 


Detta hände när Nemo var 4 dagar,

så dom vi var hos, hans dotter jobbade där Nemo och hans mamma levde, och denna tjej tog med sig Nemo hem.. Han vägrade att äta och de försökte med att mata honom med flaska och allt, han tvär vägrade. Tillslut klarade tjejens mamma detta. Nu är nemo några månader gammal och är nog världens mest grymmaste get, han älskar människor och älskar att kela.. Han är jätte mysig!!  


Nemo har även vart med på TV. Tv4 och Tv4 Halland har varit där och gjort repotage om Nemo och hans händelser..  Han är så lycklig där han är nu, han har det bra, Han får springa löst och leka hur mycket han vill. 

Jag ska lägga in bilder lite senare eller imorgon så ni får se vilket skönhet till get! =) Hur ball som helt!! :) Så bilder kommer (: 


Må denna jävel som dödade hans mamma brinna i helvetet. Hur fan kan man göra något sådant? Helt obeskrivligt lågt gjort. Idiot!


Må denna get leva länge!!

NEMO

Ovido - Quiz & Flashcards