SPACEAD

Alla inlägg under maj 2010

Av Maja Svensson Sjöqvist - 14 maj 2010 18:42

TJATJA;)


Jag och Thissa kände förut att vi ville vila lite innan mamma,Lasse,Nina&Emanuel kom tillbaka från Ikea, för då kommer det bli skrik och stress och sånt, så vi bestämde oss för att lägga oss och vila, då var klockan ca 16.00 och vaknade av att min syster Nina kom in och skrek; "ÄR NI DUMMA I HUVUDET? VI HAR STÅTT OCH KNACKAT OCH PLINGAT HÄR I 20 JÄVLA MINUTER!" Jag vaknar fort som fan, för jag blev så rädd, men jag flyttade inte på mig en millimeter, jag bara tog tillfället i akt att skrika tillbaka att hon var en störd idiot som inte tar med sig en nyckel när hon åker till jobbet! Jag somnade om på kanske 5 minuter, och nu är klockan 18.50 och jag känner att jag kan sova i några timmar till. Men nu har jag i alla fall samlat mina krafter för ikväll, vi ska ju grilla här hemma :) Jag är också sjuk och mår inte alls bra :( Jätte tråkigt, men imorgon ska jag i alla fall ut! Varje sig frisk eller inte!!    Men men var hur som helst jätte skönt att sova nu i nästan 3 timmar! DET kallar jag en riktig powernap!   


Skriver kanske senare ikväll! Det märks ju :) Blir ju mer motiverad till att skriva nu när det är en sån fin blogg jag fixat! :) Och när jag redan har många läsare! Gud  vad kul!!! :D Fortsätt så tjejer&killar! =) Himla kul!! :D Hoppas ni med tycker det, och ni får gärna kommentera och ge mig förslag på sånt jag kan skriva om eller ifall ni har något fråga till mig som jag kan svara på, det är alltid roligt :) Tack på förhand! 

xoxo!

  


   Kusin Lojsan & Lilla Tindra!      miss my snake bites! 

Av Maja Svensson Sjöqvist - 14 maj 2010 14:08

Hejsan! 

Ja nu är det mitt första inlägg nu på den här bloggen. Jag hade en blogg innan på Blogg.se men där är jag inte inne så mycket och bloggar och har höga förväntningar på mig själv att jag ska skärpa mig och blogga lite mer nu! :) Så nu har jag lagt ner den andra bloggen och kör vidare på bloggplatsen! Det fanns faktiskt mycket roliga saker och den var mycket lättare, jag förstod lite mer, och jag kan ju faktiskt ändra utseende på min egna blogg nu! Det kunde jag faktiskt inte innan, för det var ju så himla krångligt! Men nu är det en ny start för mig och jag hoppas verkligen att ni kommer läsa min blogg och få er en trevlig stund och att ni blir nöjda och glada av att läsa mina inlägg! :) Ni får inte bli arga på mig ifall jag inte kommer skriva här varje dag, för det lovar jag inte! Jag ska verkligen försöka få tid över och skriva en liten rad! Jag lovar! Nu ska jag lägga ut lite bilder här och se hur det blir! :) Ha en riktigt trevlig fredag, med mycket bravader!:)

XOXO!  

 



  

mitt älskade hår! 


 Lägg märke till dettta!!!!!!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards