SPACEAD

Alla inlägg under maj 2010

Av Maja Svensson Sjöqvist - 22 maj 2010 17:11

Ja är inte vädret underbart idag? Det är 30 grader varmt och inga moln alls!=) Hur skönt som helst, så har har solat och badat hela dagen lång, som tur är i pool :D Så jäkla gött att terese och familj har pool! =D Bilder kommer när jag hoppar i poolen och sådant! :D Perfekt dag måste jag påpeka! ^^ Hoppas ni har dåligt väder hemma, så jag kommer hem brunare än vad ni är :D haha


Har iaf fått linjer! :D Och bränt mig på köpet, men det är lugnt, för då vet jag att jag har fått färg!! :D Hur gött är inte det egentligen?!


Nu väntar vi på pizza som vi har beställt, sittter jäääääävligt bra det nu! =D Hur underbara är inte denna familj, ´gud vad jag älskar er!! (L) finner inga ord.


Vi har faktiskt 6 års jubileum iår! Det är nu 6 år sen vi träffades i Turkiet! :D Vilken jävla tur vi hade!  otroligt glad över att jag blev sjuk och fick en tablett utav Annica, och att några utav oss hade stake till att fråga om vi ville spela kort ;) Ända sen dess har vi pendlat till varandra, ända sen vi var 11 år har vi åkt själva. UNDERBART! <3


Ikväll ska vi till någon park, kommer inte ihåg va den hette men nått va det ju iaf ;D haha! Ska dit och träffa lite folk och bara ta det lugnt, endel ska väl dricka, men inte vi , tror inte det iaf xD Men men , nu har jag en väldig kram i armen, vi hörs imorgon eller senare! 


BILDER KOMMER, JAG LOVAR! (y)

  

Av Maja Svensson Sjöqvist - 21 maj 2010 20:50

Japp nu är jag i Uppsala hos mina favoriter! :D Har käkat gott och mysit lite grann :D Nu ska vi dra oss in till stan och träffa Jesper och Robert, haha ingen aning om vilka det är men det spörs! :D  haha! Skriver ikväll eller imorgon! =D Bli inte avundsjuka på min helg, den kommer rocka!!! ^^   


dagens låt är

 K'NAAN - Wavin Flag CocaCola CelebrationRemix!

Av Maja Svensson Sjöqvist - 21 maj 2010 08:53

MorronMorron vänner! =)

Vaknade för en stund sen, drog på mig lite kläder och bestämde mig för att cykla till skolan idag! Det är ju inte långt, tar ju kanske 10 minuter med cykel! Så idag ska jag cykla, men det är mest för att jag ska till Uppsala idag, och för att jag ska ta mig smidigt hem sen efter skolan, så jag slipper krångla med buss och sånt, eftersom dom har bytt busstider nu, och det suger ju :O men men, nu måste jag dra nej snart och kolla så cykeln funkar ;D haha! kollar på The Voice ocikså! Måste ju erkänna att det är väldigt bra, dom är ju så roliga! Rap Attack är ju så himla klockrent! De gjorde en Rap Attack till Några som skulle gifta sig imorgon, väldigt roligt! =D 


Men men idag åker jag alltså till Uppsala till min favorit terese :) saknat henne och hennes familj och alla andra i Uppsala nått fördjävligt! :O SINNES!  :O

Men idag ska jag äntligen få träffa dom! =) Och idag åker mamma till sin kille i Halmstad, så när jag kommer hem på söndag så är inte hon hemma, så jag & Thissa ska vara här hemma själva under hela veckan, för nästa helg åker jag till Sandra i Götelaborg! ;) haha! Hur ska jag palla dialekten ? ;) 


Nej nu orkar jag inte skriva mer, jag skriver sen när jag kommer från skolan, jag börjar 09.50 och har bara nationella idag, så efter nationella slutar ja! Hur gött är inte det :D? Så vi hörs sen då vänner! :) 

och förresten, DET REGNAR IDAG :(  som bara den, men jag ska cykla ändå så duktig jag är! Men fyfan vad blöt jag kommer vara när jag är framme vid skolan xD Klassblöt kommer jag nog att vara! men vad gör man i såna här lägen??:P MAN STÅR UT! :D haha! Nu får ni ha det så bra! :) Hoppas ni tycker bloggen är bra! :) Enjoy! ;)


KRAM KRAM


  


      

Av Maja Svensson Sjöqvist - 20 maj 2010 16:27

Idag är det också jätte bra väder!  Helt underbart! Otroligt varmt ute också! Satt ute och solade förut, med mamma & en granne. Trevligt trevligt! (y) Senare ska vi väl till Thissa, jag och mamma ska dit en sväng, sen ska jag nog till Niclas och va med han! Fårse ifall jag blir kvar där inatt, vi har mycket att prata igenom! Älskar den grabben nått otroligt!


Ska iallafall se Unga Mödrar snart och äta Billy's pizza :D gööööttt! =)


Skriver senare, ifall jag inte sover borta! Ha det bra! :)


KRAM KRAM 


 


får bli samma bild som igår, eftersom det är soooool! (h)  

Av Maja Svensson Sjöqvist - 19 maj 2010 16:47

kom nyss hem från Värmlands resan vi hade idag med klassen, var väl kul. men kan inte beskriva värmen med ord! Det är sjukt vad varmt det är idag. måste va upp mot 30  grader, det är sjuuuuuuuuukt! jag vill bada idag , så försöker få med mig någon som vill! :) 


Annars blir det bara att ta det lugnt och dricka mycket vatten! :))


skriver senare! =) 


  

Av Maja Svensson Sjöqvist - 18 maj 2010 23:02

Har nyss vart ute och gått med Jocke, var jätte trevligt! Hans hund Ludde var med också! Gick till statiol och tillbaka! Det är ju jätte skönt ute! =) Varmt som bara den! :) Tråkigt att man inte kan vara ute senare och sola! :/ men men nu ska jag lägga mig och kolla på TV och försöka sova! Ska upp tidigt imorgon för att möta klassen 8.15 på tågstation! Värmlandd resa imorgon! =)


Längtar så mycket till helgen!! 


  


KRAM KRAM


  

Av Maja Svensson Sjöqvist - 18 maj 2010 18:04

Ja, jag ligger här helt jäla invalid, jag är helt död efter skolan.. inte för jag gjorde så mycket, men jag är skit trött :O har bara legat i soffan hela dagen kollat på TV! Jag längtar så himla mycket till helgen, för då bär det av till bästa terese i uppsala! fan va kul det ska bli! =D EEEXTAAAAAAS! =D Nej  nu ska jag äta mat, blir makaroner med grill körv! uu va gött vettu! =D  haha, nej ni får ha det underbart! skriver nog mer ikväll! =) 


CALLE, nu hoppas jag att du har läst min blogg ;)



KRAM KRAM! 



''

Av Maja Svensson Sjöqvist - 18 maj 2010 13:21

Sitter nu i skolan, har nyss vart i stan och käkat på donken, sen åkte jag isa,frida&björneborg till ikea och kollade runt där, testa lite sängar och soffor x) heh,


jätte fint väder ute idag ocskå! Köpte ett par nya solglasögon på bergvik också! =) jätte snygga!


Efter skolan drar jag nog till Thissa en sväng, skulle träffa niclas på stan en snabbis också! Får se vad dagen har att bjuda på! =)


Nu måste jag arbeta! Ha en bra dag så hörs vi senare!


KRAM KRAM!

  


  


Spelar ingen roll om det är slut nu, jag kommer alltid älska dig! <3

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards