SPACEAD

Alla inlägg under maj 2010

Av Maja Svensson Sjöqvist - 25 maj 2010 22:13

ja nu är det som allsång på skansen fast vi byter ut skansen till romstad!! :)



Oh Laura - Release me 

Av Maja Svensson Sjöqvist - 25 maj 2010 18:13

DET ÄR SÅ JÄVLA KUL ATT NI SER MIG SOM ETT HOT!



du behöver inte vara uppkäftig. du borde respektera andras förhållanden 
varför skriver du gumman till mig för? hahah väx fan upp "lilla gumman" . nejmen vad duktig du är som vet vad hon heter, STORT GRATTIS! såklart att man bryr sig om sina vänner. ja, vi ser dig som ett jävla hot.

det är roliga är att jag nyss kommit ur ett 2 ÅR och 4 MÅNADER och 3 VECKOR och 5 DAGARS förhållande, jag skrev älskling till min nära vän Gustav i hans logg på Facebook, och fick en massa kommentarer och mejl utav hans ex, eller tjej eller va det nu är, och henns vänner, har nog aldrig vart med om någon mer löjligt i hela mitt liv! :) Ni är bara patetiska små luder som inte har något eget liv att bry er om!! =) Right?`Och sen pratade jag med Gurra om detta, han sa; dom e keffa, töntiga och pinsamma. Han försvara mig, men det behövde han inte, för jag säger precis vad jag tycker och vill, och det gäller mitt skrivande också! Så jag har bara en sak att säga till er era små fjortisar!! 
  
puss på er. Och tack för ni ser mig som ett hot, det borde ni göra när det gäller erat utseende! :)

Av Maja Svensson Sjöqvist - 25 maj 2010 16:15

ja nu har jag piercat mig än en gång! :D Här kommer bilder :)



    

Av Maja Svensson Sjöqvist - 25 maj 2010 12:33

Hejsan hoppsan lillebror!

 

Nu sitter jag i skolan med Isa =) Har ingenting att jobba med idag efter som jag är så himla duktig och är klar med allting, har haft ett nationellt prov idag bara, som gick sådär. fan va svårt det va egentligen :O Är ganska dålig på engelska när det gäller att skriva det, tycker faktiskt det är enklare att prata än skriva!

 

I Söndags ringde Lillian ( Pappas tjej ) till mig och frågade ifall jag ville med utomlands! Hur gött är inte det? Klart jag tacka ja till det! Så fråga hon vart jag ville så då sa jag att jag ville till ett ställe fär jag aldrig har vart innan, så jag sa Grekland, för där har jag aldrig vart, jag har ju vart i Turkiet & Spanien ett antal gånger så ville till Grekland, men nej då gick inte det pga att det är en ekonomisk kris där! =( Men så det blir nog till Bulgarien, för där har jag heller inte vart, men det har syrran med papi och Lillian, jag var ju med själv sist till Gran Canaria, så nu är det bådas tur att åka! Blir nog i Augusti-September :) LÄNGTAR!

 

Efter skolan ska jag med Isa till stan och kika lite, jag ska även pierca mig :)  hoppas det finns tid bara, så ifall jag gör det, kommer det bild senare ikväll =) Igår var jag med Kristoffer, trevligt! =) Och thissa kom ju också och laga mat osv. :) haha en rolig ikväll! :D men men, nu ska jag gå ut och softa i regnet! :)

 

puss häääääj!

 

haj mat.


  


      ISA NERMARK

Av Maja Svensson Sjöqvist - 24 maj 2010 19:04

Här kommer lite bilder från helgen! =)


                                    

Av Maja Svensson Sjöqvist - 24 maj 2010 12:59

Ja nu sitter jag i skolan och har Historia, vi ska snart se på film " Last king of Scotland! " heter den!  Så jag ska köpa lite godis och en cola för att förbereda mig =) Jag har fått hitta nemo repliker på huvet, som "hajmat hohaha" och "BUBBLOR" åh gud vad roligt det är! =d ska nog se den när jag kommer hem :) Eller så blir det Lejonkungen då! :) Men nu ska vi kolla filmen! =) Ska fixa bilderna från helgen när jag kommer hem :) Ha det fint fint!


PUSSHÄÄÄJ!!


  

Av Maja Svensson Sjöqvist - 23 maj 2010 14:52

jag vill inte åka hem idag :(  Jag vill verkligen inte, har haft så tråkigt, men det går så himla fort när man har roligt, så jag ska komma så fort jag kan, och då lovar jag att stanna länge än en helg bara! Sen ska jag och tess planera in nästa resa för henne till Karlstad eller Halmstad eller oslo vem vet, det spörs! :D Men hade iallafall en jätte trevlig kväll igår! Sjukt trevligt, kul att träffa nytt folk och de jag träffat innan va jätte trevligt & kul att träffa de igen! =) Men vart otoligt besviken på MARTIN HALLÉN ALMROTH!  som dissa mig totalt igår. Kul att INTE träffa dig :( Och det samma för CALLE BREDBERG! ifall ni läser detta, då hoppas jag verkligen att ni får skuldkänslor!    det där kommer jag aldrig glömma, det kommer ni få ångra en vacker dag! :) Träffade Gustav också igår! Trevligt som tusan! Vad du hade blivit stor! =) Eller så är det jag som har krymt xD Hoppas på det första !! ^^


Men men, idag ska Annica göra min favorit mat. :) Makaroner och köttbullar! :D MUMS! :D Men sen åker jag med min tremänning hem till tråkiga karlstad :( Men nästa helg blir det till GÖTEBOOOOOOOORG och steeeeeeeeeeka! :)


Nu pallar jag inte skriva mer, meningen med detta inlägg var för att Martin skulle känna sig utpekad! och det hoppas jag att du gör nu din lille jävel! :) puss


Dagens låt är

Kom Änglar - Lars Winnerbäck!

 

blir i Oslo med syster yster snart!  kan inte bärga mig!!!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards